HR CHALLENGES – #MOTIVÁCIÓ

#MOTIVÁCIÓ #STRESSZKEZELÉS

A siker és az önmegvalósítás azon múlik, képesek vagyunk-e lankadatlanul önmagunkat adni, nap mint nap felkelni és lelkesen álmaink nyomába eredni, valamint a jelenlét, a teljesítmény és a tehetség következő szintjére lépni.

Mindenki boldog szeretne lenni és energikusan, magabiztosan tölteni a hétköznapjait. Mind a munkaerő-piaci válság, mind a generációs konfliktusok arra késztetnek bennünket, hogy leporoljuk, amit a motiváció természetéről tudunk.

A legújabb motivációs kutatások sokat segítenek abban, hogy megértsük, hogyan tudjuk feléleszteni a lelkesedést a hétköznapokban önmagunknál és munkatársainknál, ha valamelyik célhoz vagy feladathoz nem fűlik a fogunk.

Ezen a konferencián olyan előadókat hallgathatunk, akik egytől egyig ismerik a munkaerőpiac kihívásait. Tudják, hogyan teremtsenek motiváló munkakörnyezetet, hogyan kezeljék, sőt, használják a folyamatos stresszt, miként maradjon éber kíváncsiságuk és hogyan valósítsák meg magukat a mai, rohanó világban. Porkoláb-Minarik Annamária előadásából megtanulhatod, hogyan formáld a stresszt motivációvá, hogyan meríts belőle erőt a mindennapokra. Batiz András a kíváncsiság erejéről beszél majd. Személyes történetein és egyéb izgalmas eseteken keresztül mutatja be, hogy a kíváncsiság nem csak a gyermekek sajátja. Czinege Andortól megismerhetjük a “teher alatt nő a pálma” valódi jelentését. Megtanulhatjuk, hol az arany középút a kiégés és a lazsálás között. Ráduly Orsi előadásában bemutatja, miért fontos, hogy azonosulni tudjunk a vállalat céljaival, hogy aztán büszkén tolmácsolhassuk ezen célokat a munkatársak és a külvilág felé.

 

Értékelve a jelenlegi vírusügyi helyzetet, arra jutottunk, hogy az a felelős magatartás, ha nem kockáztatjuk feleslegesen Előadóink és Résztvevőink egészségét.

Ezért sajnálattal közöljük, hogy az első félévre betervezett HR CHALLENGES – #MOTIVÁCIÓ szemináriumunkat új időpontban ősszel rendezzük meg.

Ezen kívül számos izgalmas témával készülünk a következő hetekben, s bár személyesen nem, de az online térben igyekszünk folyamatosan naprakész és aktuális témákat biztosítani számotokra.

Soron következő WEBINÁRIUMOKRÓL további részletek hamarosan megtalálhatók lesznek oldalunkon:

https://konferencia.hvg.hu/

https://www.facebook.com/hvgkonferenciak/