Már több mint 25 ezer előfizetőnk van!

„ Lapkészítők, lapkiadók nem lehetnek hálásabbak olvasóiknak, mint amikor azt érzik, hogy azok bíznak bennük, kitartanak mellettük. Ennél nagyobb motiváló erő nincs, legalábbis azoknak, akik függetlenségüket tartják a legfontosabb elvüknek, és nem pártot vagy egyéb érdekkört akarnak kiszolgálni. Akkor tehát, amikor egy ilyen, minden tervet, minden mindennapit átíró év végén, mint a 2020-as, azt látjuk, hogy a HVG olvasótábora hétről hétre jóformán változatlan, hogy a hvg.hu olvasottsága egyre csak nőtt, prémium online magazinunk, a hvg360 előfizetőinek száma pedig épp a napokban haladta meg a 25 ezret, egyszerűen csak a legőszintébb köszönettel tudunk önökhöz, olvasókhoz fordulni.Igen, nehéz év volt, amikor a koronavírus bezárt minket otthonainkba, amikor a járvány árnyékában módosítottak alkotmányt és választási törvényt, amikor az ország legnagyobb online szerkesztősége egy emberként állt fel függetlenségét féltve, és még folytathatnánk a felsorolást.

Ebben az időszakban az első teljes évét teljesítő hvg360 nemcsak egyszerűen az első előfizethető online hírmagazin volt, hanem ezzel meg is erősítette azt, hogy új korszak köszöntött be a magyar sajtóban is. Azt, amelyben az olvasó már tudja, hogy a hiteles, minőségi tartalmat a digitális térben is költséges előállítani, de végképp nem akarja, hogy a megbízható információ elérése a politikai akarattól vagy kizárólag a hirdetői igényektől függjön. Ezért pedig kész pénzt is áldozni.

Több mint 25 ezer olvasónk van, és még nagyon sok tervünk, ötletünk, amivel reményeink szerint nekik megháláljuk a bizalmat, illetve másokat, mind többeket pedig meggyőzünk arról, hogy érdemes ehhez a táborhoz csatlakozni. „  2020. december

Nagy Iván Zsolt a hvg.hu és a hvg360 felelős szerkesztője

 

A tisztánlátás hatalom! A hvg360 digitális magazin kiszűri az információs zajból az igazán fontos dolgokat, és a HVG prémium tartalmainak legjavát adja.

Olvass összefoglalókat és nézz videós elemzéseket a hét legfontosabb történéseiről. Bemutatjuk neked az események hátterét, rávilágítunk az összefüggésekre.

Már éves előfizetést is ajánlunk!