Gasztronómiai bestsellerek a HVG Könyvektől

Gasztronómiai bestsellerek a HVG Könyvek kínálatában

 

Az legfinomabb olasz ételektől a ginen át a fermentálásig: a kiadó olyan szerzőkkel és tematikákkal erősítette portfólióját, mint Gennaro – Jamie Oliver mestere –, Ötvös Zsuzsanna – a Michelin-guide által is kiemelt cukrászséf modernizált klasszikusai –, vagy Holly Davies  – a manapság a reneszánszát élő fermentálás – savanyítás – kovászolás „nagyasszonya”. De találunk könyvet és recepteket a világhírű, San-Franciscó-i Tartine pékség csodás péksüteményeihez, fenntartható, egészséges és finom zöldséges kencékhez és a flexitáriánus étrendhez is. Februári újdonságunk a Gin – 300 gin a világ legjobbjaiból a ginkészítés, a legfontosabb márkák, a legfinomabb koktélok és a kóstolás rejtelmeibe avat be.

Az elmúlt év egyik pozitív hozadéka volt, hogy egészségesebb és igényesebb ételeket készítünk és fogyasztunk. A HVG Könyvek folyamatosan bővülő gasztronómiai választéka ebben is szeretne a segítségünkre lenni.

Itt találhatók a gasztronómiai könyvek!