Termékeink

Időpont:

2020.11.03-11.05.


Ajánlatot kérek
HVG Online Állásbörze

A HVG Állásbörze idén ősszel nem tartható meg felelősen a vírushelyzet miatt. Azonban továbbra is segíteni kívánjuk a munkaadók és az álláskeresők egymásra találását a helyzetnek legmegfelelőbb eszközökkel, ezúttal online módon. A cégek számára nagy lehetőséget jelent a rég nem látott, emelkedő munkaerő-kínálat, illetve a munkavállalók megnövekedett rugalmassága. Missziónkhoz híven ezért szeretnénk platformot biztosítani a vállalkozások számára, hogy a jelenlegi helyzetben is megtalálják a legmegfelelőbb jelölteket.

Mit jelent az Online Állásbörze?

 A kiállítók biztonságosan, személyes találkozás nélkül alakíthatnak ki a közvetlen kapcsolatot az álláskeresőkkel a HVG Online Állásbörze weboldalán.

  • Egy keresési és szűrési lehetőséggel ellátott virtuális térképen találkozhatnak a látogatók a cégekkel az otthonuk kényelméből.
  • A kiállítóknak saját aloldalaik vannak testreszabási lehetőségekkel, az állások bemutatására és a résztvevőkkel való kommunikációra.
  • Lehetőség van a résztvevők és a kiállítók közötti élő chatelésre, webináriumok és videobeszélgetések megszervezésére.

Az egyedi megjelenésekről, a kiállítói csomagokról és a HVG Online Állásbörze promóciójáról érdeklődjön Szondi Zsuzsanna kollégánknál ([email protected]).