JOBLINE.HU

A jobline.hu állásportál 2000-es indulása óta több százezer munkavállalónak és tízezer feletti munkáltatónak segített abban, hogy egymásra találjanak. Azért dolgozunk, hogy több ezer álláslehetőség között válogathassanak azok, akik munkát keresnek. Több mint 285 ezren vannak, akik feltöltötték önéletrajzukat a jobline.hu-ra, ahol a munkáltatók Magyarország egyik legnagyobb CV-adatbázisában kereshetnek szakembereket.

HVG Állásbörze

Hazánk legjelentősebb karrierrendezvénye, ahol megtalálhatod álmaid munkáját, vagy feltérképezheted az aktuális munkaerő-piaci trendeket. Nem csak akkor érdemes kilátogatnod, ha épp állást keresel, hiszen új ismeretekre, új kapcsolatokra, új élményekre is könnyedén szert tehetsz. A HVG Állásbörze évente két alkalommal (március és október elején) várja a karrierépítés iránt érdeklődőket.   Bővebb információ

Karrier Plusz

A Karrier Plusz kiadvány minden év elején a felsőoktatásban részt vevő diákokat, gyakorlati helyet keresőket, 0-5 éves munkatapasztalattal rendelkezőket és azokat szólítja meg, akik munkahely váltáson gondolkodnak.

HR Plusz

Ez a sajtópiacon egyedülálló magazin az emberierőforrás-gazdálkodás világáról kínál értékes és naprakész ismereteket a HR-szakma számára. A kiadvány kiemelten foglalkozik a munkaerő-toborzás új trendjeivel, a HR-szakma jövőjével, a jövő generációinak kreatív és innovatív megszólítási lehetőségeivel, valamint a HR üzleti szemléletmódjával.