Rólunk

A HVG Kiadó Magyarország meghatározó független, hiteles és innovatív tartalomszolgáltatója. Magazinokat, időszaki kiadványokat, könyveket jelentetünk meg, valamint internetes portálokat, mobil oldalakat üzemeltetünk.

A HVG Kiadó fő terméke az 1979 óta működő HVG hetilap.  Legnagyobb elérésű platformunk a hvg.hu, ahol havonta több mint 3 millió ember tájékozódik híreinkből és elemzéseinkből.

2019-ben elkészült a harmadik HVG – mert mi is úgy gondoljuk, hogy a tisztánlátás hatalom. Újabb HVG. És újabb hvg.hu. Igazából mindkettő egyben, de mégis egyik sem, hanem valami más, új, ami kiegészíti a tartalmakat és teljes képet ad. És főként: valami olyasmi, amilyen még nem volt a magyar sajtóban. https://hvg360.hu

Az adozona.hu – Magyarország mértékadó adózási szakportálja – már több mint tíz éve nyújt naponta frissülő tartalmat az adózás, a számvitel, a társadalombiztosítás, a munka- és cégjog témaköreiben.

Az eduline.hu Magyarország legnagyobb oktatással foglalkozó weboldalaként immár 10 éve segíti eligazodni az érettségiző és felsőoktatási tanulmányaikat megkezdő fiatalokat az oktatási rendszer útvesztőjében.

Mi rendezzük Magyarország legnagyobb karrierrendezvényét, a HVG Állásbörzét, a legjobb kalandokat kínáló Agymenők Élménynapot, és a Budapest Autó Showt is. 2020-ban 25 éves a HVG-klubkártya.

A HVG Könyvek pedig mára az egyik legnagyobb kiadóként jelentet meg népszerű könyveket különböző témakörökben, a menedzsmenttől a pszichológián át az életrajzokig.

Üzletágak

Termékeink