Rólunk

A HVG Kiadó Magyarország meghatározó független, hiteles és innovatív tartalomszolgáltatója.

A HVG hetilapot valamint magazinokat, időszaki kiadványokat, könyveket jelentetünk meg, a HVG-klubkártya rendszerét működtetjük valamint internetes portálokat, mobil oldalakat üzemeltetünk, rendezvényeket szervezünk.

A HVG hetilap 1979 óta jelenik meg.  Legnagyobb elérésű platformunk több, mint 25 éve a hvg.hu, ahol havonta több mint 3 millió ember tájékozódik híreinkből és elemzéseinkből.

2019-ben elkészült a harmadik HVG. Újabb HVG. És újabb hvg.hu. Igazából mindkettő egyben, de mégis egyik sem, hanem valami más, új, ami kiegészíti a tartalmakat és teljes képet ad. És főként: valami olyasmi, amilyen még nem volt a magyar sajtóban. hvg360.hu Mára több mint 25 000 előfizetővel büszkélkedhetünk.

Az adozona.hu – Magyarország mértékadó adózási szakportálja – már több mint tíz éve nyújt naponta frissülő tartalmat az adózás, a számvitel, a társadalombiztosítás, a munka- és cégjog témaköreiben.

Az eduline.hu Magyarország legnagyobb oktatással foglalkozó weboldalaként immár 10 éve segíti eligazodni az érettségiző és felsőoktatási tanulmányaikat megkezdő fiatalokat az oktatási rendszer útvesztőjében.

Mi rendezzük Magyarország legnagyobb karrierrendezvényét a HVG Állásbörzét a jobline.hu  portálunkkal együttműködve. Rendszeresen szervezünk HVG Konferenciákat és Szemináriumokat, illetve HVG Extra Pszichológia Szalonokat.

A HVG Könyvek  mára az egyik legnagyobb kiadóként jelentet meg népszerű könyveket különböző témakörökben, a menedzsmenttől a pszichológián át az életrajzokig. Folyamatos könyvbemutatók kapcsolódnak kiadói tevékenységünkhöz.

Üzletágak

Termékeink