Rólunk

A HVG Kiadó Magyarország meghatározó független, hiteles és innovatív tartalomszolgáltatója.

A HVG hetilapot valamint magazinokat, időszaki kiadványokat, könyveket jelentetünk meg, a HVG-klubkártya rendszerét működtetjük valamint internetes portálokat, mobil oldalakat üzemeltetünk, rendezvényeket szervezünk.

A HVG hetilap 1979 óta jelenik meg.  Legnagyobb elérésű platformunk több, mint 30 éve a hvg.hu, ahol havonta több mint 3 millió ember tájékozódik híreinkből és elemzéseinkből.

2019-ben elkészült a harmadik HVG. Újabb HVG. És újabb hvg.hu. Igazából mindkettő egyben, de mégis egyik sem, hanem valami más, új, ami kiegészíti a tartalmakat és teljes képet ad. És főként: valami olyasmi, amilyen még nem volt a magyar sajtóban. hvg360.hu Mára több mint 25 000 előfizetővel büszkélkedhetünk.

Az adozona.hu – Magyarország mértékadó adózási szakportálja – már több mint tíz éve nyújt naponta frissülő tartalmat az adózás, a számvitel, a társadalombiztosítás, a munka- és cégjog témaköreiben.

Az eduline.hu Magyarország legnagyobb oktatással foglalkozó weboldalaként több, mint 10 éve segíti eligazodni az érettségiző és felsőoktatási tanulmányaikat megkezdő fiatalokat az oktatási rendszer útvesztőjében.

Mi rendezzük Magyarország legnagyobb karrierrendezvényét a HVG Állásbörzét a jobline.hu  portálunkkal együttműködve. Rendszeresen szervezünk HVG Konferenciákat és Szemináriumokat, illetve HVG Extra Pszichológia Szalonokat.

A HVG Könyvek  mára az egyik legnagyobb kiadóként jelentet meg népszerű könyveket különböző témakörökben, a menedzsmenttől a pszichológián át az életrajzokig. Folyamatos könyvbemutatók kapcsolódnak kiadói tevékenységünkhöz.

Üzletágak

Termékeink