PR cikk + kép – eduline.hu

A PR cikk lead az eduline.hu nyitóoldalon az 5. pozícióban kerül elhelyezésre, cikkoldalakon a cikkek alatt. A szerkesztőségi anyagoktól hirdetés felirattal megkülönböztetett, a hirdető szempontjai szerint megfogalmazott cikk.

PR cikk + kép – hvg.hu (DesktopPlus)

Az oldal bal hasábjában megjelenő kép és lead megjelenés, mely a hvg.hu cikkszerkesztő rendszerében összeállított cikkoldalra vezet. A Hirdetés (PR_cikkek) rovat cikkeként jelenik meg. A szerkesztőségi anyagoktól hirdetés felirattal megkülönböztetett, a hirdető szempontjai szerint megfogalmazott cikk. Ennek a formátumnak a mobil megfelelője megtekinthető itt.

Képes ajánló – eduline.hu

Képes ajánló felsőoktatás, felnőttképzés, nyelvoktatás dobozban elhelyezve. Kép és rövid szöveg együttes megjelenése, amely az ügyfél landing page-re mutat.

Text link

CT kampányok eleme, külön gyűjtő dobozban megjelenő 25 karakter szöveg + 75 karakter tooltip szöveg.

PR cikk – m.eduline.hu

Kép és lead megjelenés, mely az eduline.hu cikkszerkesztő rendszerében összeállított cikkoldalra vezet. A Hirdetés (PR_cikkek) rovat cikkeként jelenik meg. A szerkesztőségi anyagoktól hirdetés felirattal megkülönböztetett, a hirdető szempontjai szerint megfogalmazott cikk.

PR cikk – m.hvg.hu

Kép és lead megjelenés, mely a hvg.hu cikkszerkesztő rendszerében összeállított cikkoldalra vezet. A Hirdetés (PR_cikkek) rovat cikkeként jelenik meg. A szerkesztőségi anyagoktól hirdetés felirattal megkülönböztetett, a hirdető szempontjai szerint megfogalmazott cikk. Ennek a formátumnak a DesktopPlus megfelelője megtekinthető itt.