HVG különszám – Adó

A HVG négy évtizede ad ki adó különszámokat, szakértők közreműködésével. A HVG Kiadó szakmai kiadványa csaknem 500 oldalas terjedelemben taglalja az új és módosított adószabályokat, közli a törvényeket teljes terjedelmükben, azok magyarázatait és gyakorlati példákat. Különszámunk a gazdálkodás, pénzügyek, az adózás és a társadalombiztosítási rendszer szabályai iránt érdeklődők számára szolgál hasznos információval. A vásárlók a kiadványt egész évben forgatják és hasznosítják munkájuk során.

HVG különszám – TB

A HVG Kiadó szakmai portfóliójába tartozó TB különszám teljes részletességgel közli a legfrissebb társadalombiztosítási változásokat. Magyarázataival és tanácsaival könnyen alkalmazható forrásanyag a társadalombiztosítás rendszerében érintettek számára. A vásárlók egész évben használják.

HVG különszám – Munkajog

Munkajogászok közreműködésével készült kiadványunk részletesen kommentálja és gyakorlati életből vett számos példával illusztrálja a munka világának szabályait. A kiadvány feldolgozza a Munka törvénykönyve teljes területét, bemutatja a legújabb módosításokat, a jogszabályokban és a kommentárokban egyaránt. A vásárlók egész évben használják.

HVG különszám – Cégautó

Az informatív kiadvány a cégfelhasználóknak nyújt segítséget a mobilitás ideális felépítésében. Egyaránt foglalkozik a cégautózás jogi és gyakorlati hátterével, emellett költségelemzésekkel, finanszírozási módszerek bemutatásával segíti a cégeket a lehető legjobb döntések meghozatalában. Ebből a cégautókkal foglalkozó magazinból ugyanakkor nem maradhatnak ki az autós tesztek, valamint a flották számára szóba jöhető, közel száz autótípus bemutatása sem.