hvg.hu

A hvg.hu kitart a HVG-brand hagyományai mellett, ezért kiemelt figyelmet szentel Magyarország és a világ közéleti, politikai, gazdasági híreire, ezek hátterére és azokra az összefüggésekre, amelyek hatást gyakorolhatnak olvasóink közvetlen mindennapjaira, illetve mindannyiunk jövőjére.

adozona.hu

Az Adózóna – Magyarország mértékadó adózási szakportálja – már több mint tíz éve nyújt naponta frissülő tartalmat az adózás, a számvitel, a társadalombiztosítás, a munka- és cégjog témaköreiben. Minden túlzás nélkül állítható, hogy a Magyarországra jellemző, folyamatosan változó jogszabályi környezetben megbízható fogódzót jelent a jogszabályok értelmezéséhez.

eduline.hu

Az eduline.hu Magyarország legnagyobb oktatással foglalkozó weboldalaként immár 10. éve segíti eligazodni az érettségiző és felsőoktatási tanulmányaikat megkezdő fiatalokat az oktatási rendszer útvesztőjében.

BrandLab

A HVG Kiadó Zrt. márkázott tartalmakkal, natív hirdetési megoldásokkal és tartalommarketinggel foglalkozó szakmai műhelye, a HVG BrandLab ötvözi a kreatív tartalomkészítést, a prémium újságírást, mindezeket a legkorszerűbb marketingismeretekkel, egyedi márkastratégiákkal.