HVG Podcastok

A HVG saját gyártású, tematikus audiotartalmai, közéleti, zöld, vállalati, egészégügyi és pénzügyi fókusszal, heti több tízezer hallgató lejátszási listáján.

A mű – Az online Műértő.

Az 1998-ban indult Műértő című lap új felületre költözik. A mű kortárs művészeti online magazin viszi tovább közel két és fél évtizedes hagyományát és egyben meg is újítja azt. Kortárs művészetről beszél, frissen, naprakészen, a kultúra iránt érdeklődő olvasók nyelvén. A művészet és műkereskedelem világa a kiállítások és a művek tükrében. Interkúkkal, portrékkal, kritikákkal, elemző és trendfigyelő cikkekkel.

Válaszadó

A napi tájékozódás mellett fontosak a szakmai kiadványok is, amelyeket egy-egy problémás eset kapcsán időről időre újra fellapozhatnak a szakemberek. Ezért az Adózóna minden hónapban elküldi ügyfeleinek a VálaszAdó digitális adószaklapot, amely egy hónap legérdekesebb jogszabályváltozásait, legégetőbb kérdéseit dolgozza fel. Áttekintő jellege miatt a kiadvány nem csak a szakmabeliek körében kedvelt, kitűnő tájékozódási lehetőség a

hvg360

A harmadik HVG – mert mi is úgy gondoljuk, hogy a tisztánlátás hatalom. Van még pár ötletünk, mondtuk többször az elmúlt másfél évben, amikor hetilap-előfizetők, hvg.hu-olvasók, a szerkesztőségbe látogató pártoló tagok, általában a független magyar sajtóért aggódók azt kérdezgették, merre megyünk tovább, mit teszünk azért, hogy hosszú távon tudjunk olyan lapot készíteni, amilyet ők is,

hvg.hu

A hvg.hu kitart a HVG-brand hagyományai mellett, ezért kiemelt figyelmet szentel Magyarország és a világ közéleti, politikai, gazdasági híreire, ezek hátterére és azokra az összefüggésekre, amelyek hatást gyakorolhatnak olvasóink közvetlen mindennapjaira, illetve mindannyiunk jövőjére.

adozona.hu

Az Adózóna – Magyarország mértékadó adózási szakportálja – már több mint tíz éve nyújt naponta frissülő tartalmat az adózás, a számvitel, a társadalombiztosítás, a munka- és cégjog témaköreiben. Minden túlzás nélkül állítható, hogy a Magyarországra jellemző, folyamatosan változó jogszabályi környezetben megbízható fogódzót jelent a jogszabályok értelmezéséhez.

eduline.hu

Az eduline.hu Magyarország legnagyobb oktatással foglalkozó weboldalaként immár 10. éve segíti eligazodni az érettségiző és felsőoktatási tanulmányaikat megkezdő fiatalokat az oktatási rendszer útvesztőjében.

BrandLab

A HVG Kiadó Zrt. márkázott tartalmakkal, natív hirdetési megoldásokkal és tartalommarketinggel foglalkozó szakmai műhelye, a HVG BrandLab ötvözi a kreatív tartalomkészítést, a prémium újságírást, mindezeket a legkorszerűbb marketingismeretekkel, egyedi márkastratégiákkal.