Termékeink

Egyedi látogatószám:

3 175 592 RU/hó

Oldalletöltés:

52 652 921 PI/hó

Forrás:

DKT – Gemius 2019/05 (total, 15+)


Hirdetési felületek

Ajánlatot kérek
hvg.hu

A hvg.hu évek óta megkerülhetetlen szereplője a hazai hírportálok piacának. A 2019. májusi adatok szerint az oldal közel 3,2 millió felhasználót ért el, ami az év 5. hónapjában közel 52,7 millió oldalletöltést eredményezett. Ha csak a magyarországi felhasználókat vesszük figyelembe, a hvg.hu már így is eljut a tizenöt évesnél idősebb hazai netező közösség 44 százalékához.

A hvg.hu kitart a HVG-brand hagyományai mellett, ezért kiemelt figyelmet szentel Magyarország és a világ közéleti, politikai, gazdasági híreire, ezek hátterére és azokra az összefüggésekre, amelyek hatást gyakorolhatnak olvasóink közvetlen mindennapjaira, illetve mindannyiunk jövőjére.

Ezt erősíti a hvg.hu-nak a magyar hírportálok közötti, kiemelkedő véleményrovata is, ahol publicisztikák, jegyzetek, viták segítik az olvasót a hírek értelmezésében és értékelésében.

Az utóbbi években ugyanígy különös és egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a kulturális, illetve az életmódhoz, családhoz, gyerekneveléshez, gasztronómiához kötődő írások, sorozatok, tanácsadó cikkek. Hírportálunk kiemelt célja, hogy minél több olvasót megszólítsunk, egyszerre szórakozást és reményeink szerint megfelelő támpontot kínálva.