Gasztro és Utazás Plusz – Tavasz

Életmódmagazin azoknak, akik szeretnének felfedezni új helyeket, megkóstolni új ételeket, italokat és megtudni apró titkokat a gasztronómia világából. A HVG Gasztronómia és Utazás Plusz egy exkluzív kivitelű magazin, amely igazodva az évszak aktualitásaihoz, áttekintést ad a hazai és nemzetközi gasztronómia és utazás témakörében. A kiadvány rengeteg ötletet, hasznos segítséget nyújt az ajándékozás, a pihenés, a húsvéti díszítés és az ünnepi menü terén is.

HVG Hetilap

A HVG gazdasági, politikai magazin a politikai–gazdasági–közéleti lapok piacán egyedülálló módon kínál naprakész és előremutató tartalmat, mind print, mind digitális, mind pedig online platformokon. A hetilap tudásalapú közösséget épít az olvasóival.

HVG Extra Pszichológia Magazin

A HVG lapcsaládjába tartozó életmódmagazin, a HVG Extra Pszichológia hozzásegít a jobb önismerethez és a tudatosabb élethez, olvasótáborát pedig nők és férfiak egyaránt alkotják.

HVG Extra a Nő

Ezernyi örömet és ezernyi problémát fel tudunk sorolni, ha mindennapi kérdéseinkre, döntéseinkre vagy megoldásainkra gondolunk.

Bensőnk és külsőnk egyszerre rezonál mindarra, ami éppen történik velünk. Igyekszünk arra biztatni mindenkit, hogy lehetünk önmagunk, akárkik is vagyunk, találhatunk megoldást a gondjainkra, hiszen nem vagyunk egyedül velük.

Mi őszintén, szókimondóan beszélünk a valós ügyekről és problémákról, és persze örömeinkről. Minderről ír a Nő magazin.

HVG különszám – Adó

A HVG négy évtizede ad ki adó különszámokat, szakértők közreműködésével. A HVG Kiadó szakmai kiadványa csaknem 500 oldalas terjedelemben taglalja az új és módosított adószabályokat, közli a törvényeket teljes terjedelmükben, azok magyarázatait és gyakorlati példákat. Különszámunk a gazdálkodás, pénzügyek, az adózás és a társadalombiztosítási rendszer szabályai iránt érdeklődők számára szolgál hasznos információval. A vásárlók a kiadványt egész évben forgatják és hasznosítják munkájuk során.

HVG különszám – TB

A HVG Kiadó szakmai portfóliójába tartozó TB különszám teljes részletességgel közli a legfrissebb társadalombiztosítási változásokat. Magyarázataival és tanácsaival könnyen alkalmazható forrásanyag a társadalombiztosítás rendszerében érintettek számára. A vásárlók egész évben használják.

HVG különszám – Munkajog

Munkajogászok közreműködésével készült kiadványunk részletesen kommentálja és gyakorlati életből vett számos példával illusztrálja a munka világának szabályait. A kiadvány feldolgozza a Munka törvénykönyve teljes területét, bemutatja a legújabb módosításokat, a jogszabályokban és a kommentárokban egyaránt. A vásárlók egész évben használják.

HVG különszám – Cégautó

Az informatív kiadvány a cégfelhasználóknak nyújt segítséget a mobilitás ideális felépítésében. Egyaránt foglalkozik a cégautózás jogi és gyakorlati hátterével, emellett költségelemzésekkel, finanszírozási módszerek bemutatásával segíti a cégeket a lehető legjobb döntések meghozatalában. Ebből a cégautókkal foglalkozó magazinból ugyanakkor nem maradhatnak ki az autós tesztek, valamint a flották számára szóba jöhető, közel száz autótípus bemutatása sem.

Fenntartható Fejlődés Plusz

A magas nívót képviselő magazin az emberiség alapvető gazdasági-szociális kérdéseivel foglalkozik. A témák között hangsúlyos szerepet kap az energetika, az ipar, a robotizáció, az élelmiszeripar, az emberi tevékenységekre visszavezethető természeti jelenségek, továbbá a fejlődő országok és a fejlett országok viszonya. Igazi jövőkutató, és a jelent elemző kiadvány!

Ingatlan Plusz

Ez a minden ősszel megjelenő magazin az aktuális év ingatlanpiaci trendjeivel foglalkozik. Ismerteti a jogszabályváltozásokat és a piaci mozgásokat. Ez utóbbi keretében a befektetők, az építtetők és az ingatlanvásárlók egyaránt iránytűt kapnak a jó döntésekhez. Az évente jelentkező Ingatlan Plusz tökéletes áttekintést nyújt az ingatlanpiac minden területéről – a lakáspiactól az irodákon át egészen az ipari ingatlanokig.

Gasztro és Utazás Plusz – Nyár

Életmódmagazin azoknak, akik szeretnének felfedezni új helyeket, megkóstolni új ételeket, italokat és megtudni apró titkokat a gasztronómia világából. A HVG Gasztronómia és Utazás Plusz egy exkluzív kivitelű magazin, amely igazodva az évszak aktualitásaihoz, áttekintést ad a hazai és nemzetközi gasztronómia és utazás témakörében.

Gasztro és Utazás Plusz – Ősz

Életmódmagazin azoknak, akik szeretnének felfedezni új helyeket, megkóstolni új ételeket, italokat és megtudni apró titkokat a gasztronómia világából. A HVG Gasztronómia és Utazás Plusz egy exkluzív kivitelű magazin, amely igazodva az évszak aktualitásaihoz, áttekintést ad a hazai és nemzetközi gasztronómia és utazás témakörében.

Gasztro és Utazás Plusz – Advent

Életmódmagazin azoknak, akik szeretnének felfedezni új helyeket, megkóstolni új ételeket, italokat és megtudni apró titkokat a gasztronómia világából. A HVG Gasztronómia és Utazás Plusz egy exkluzív kivitelű magazin, amely igazodva az évszak aktualitásaihoz, áttekintést ad a hazai és nemzetközi gasztronómia és utazás témakörében. A HVG Advent tematikájú különszáma az ünnepre való hangolódás jegyében rengeteg ötletet, hasznos segítséget nyújt az ajándékozás, pihenés, a karácsonyi díszítés és az ünnepi menü terén.

HVG Rangsor – Diploma

Ez az éves kiadványunk amellett, hogy minden alkalommal közli a legfontosabb aktuális felsőoktatási információkat, tíz képzésterületi, továbbá intézményi és kari rangsorokkal is megismerteti az olvasókat. A Rangsor Diploma-különszám, amelyhez többek között az EMMI és az OH adatai kerülnek felhasználásra, értékes segítséget nyújt ahhoz, hogy a továbbtanulni szándékozók könnyebben tudjanak dönteni arról, hogy melyik felsőfokú intézménybe kívánják folytatni a tanulmányaikat.

HVG Rangsor – Középiskola

Ez a különszámunk a több száz magyarországi középiskola eredményességi és statisztikai mutatói alapján készült TOP 100 középiskola rangsorolása és egyenkénti bemutatása, a legjobb középiskolák listája.