Haszongépjármű különszám

Kiadványunk célja a magyar haszonjármű piac áttekintése úgy kínálati, mint felhasználói oldalról. Számba veszi a piacot befolyásoló tényezőket, valamint kitekintést nyújt az európai piac trendjeire az új modellek és a fejlesztési irányok bemutatásával. Vásárlási, beszerzési segédletként bemutatja a finanszírozási lehetőségeket, az üzletághoz kapcsolódó szolgáltatók, mint a flottakövetők és a felépítménygyártók által kínált megoldásokat és áttekinti a használt haszonjárművek piacát. A kiadványt egy haszonjármű katalógus zárja, amely 3,5 t-ig mutatja be a piacvezető 50 típust.

HVG Hetilap

A HVG gazdasági, politikai magazin a politikai–gazdasági–közéleti lapok piacán egyedülálló módon kínál naprakész és előremutató tartalmat, mind print, mind digitális, mind pedig online platformokon. A hetilap tudásalapú közösséget épít az olvasóival.

HVG Extra Pszichológia Magazin

A HVG lapcsaládjába tartozó életmódmagazin, a HVG Extra Pszichológia hozzásegít a jobb önismerethez és a tudatosabb élethez, olvasótáborát pedig nők és férfiak egyaránt alkotják.

HVG különszám – Adó

A HVG négy évtizede ad ki adó különszámokat, szakértők közreműködésével. A HVG Kiadó szakmai kiadványa csaknem 500 oldalas terjedelemben taglalja az új és módosított adószabályokat, közli a törvényeket teljes terjedelmükben, azok magyarázatait és gyakorlati példákat. Különszámunk a gazdálkodás, pénzügyek, az adózás és a társadalombiztosítási rendszer szabályai iránt érdeklődők számára szolgál hasznos információval. A vásárlók a kiadványt egész évben forgatják és hasznosítják munkájuk során.

HVG különszám – TB

A HVG Kiadó szakmai portfóliójába tartozó TB különszám teljes részletességgel közli a legfrissebb társadalombiztosítási változásokat. Magyarázataival és tanácsaival könnyen alkalmazható forrásanyag a társadalombiztosítás rendszerében érintettek számára. A vásárlók egész évben használják.

HVG különszám – Munkajog

Munkajogászok közreműködésével készült kiadványunk részletesen kommentálja és gyakorlati életből vett számos példával illusztrálja a munka világának szabályait. A kiadvány feldolgozza a Munka törvénykönyve teljes területét, bemutatja a legújabb módosításokat, a jogszabályokban és a kommentárokban egyaránt. A vásárlók egész évben használják.

HVG különszám – Cégautó

Az informatív kiadvány a cégfelhasználóknak nyújt segítséget a mobilitás ideális felépítésében. Egyaránt foglalkozik a cégautózás jogi és gyakorlati hátterével, emellett költségelemzésekkel, finanszírozási módszerek bemutatásával segíti a cégeket a lehető legjobb döntések meghozatalában. Ebből a cégautókkal foglalkozó magazinból ugyanakkor nem maradhatnak ki az autós tesztek, valamint a flották számára szóba jöhető, közel száz autótípus bemutatása sem.

Fenntartható Fejlődés Plusz

A magas nívót képviselő magazin az emberiség alapvető gazdasági-szociális kérdéseivel foglalkozik. A témák között hangsúlyos szerepet kap az energetika, az ipar, a robotizáció, az élelmiszeripar, az emberi tevékenységekre visszavezethető természeti jelenségek, továbbá a fejlődő országok és a fejlett országok viszonya. Igazi jövőkutató, és a jelent elemző kiadvány!

Ingatlan Plusz

Ez a minden ősszel megjelenő magazin az aktuális év ingatlanpiaci trendjeivel foglalkozik. Ismerteti a jogszabályváltozásokat és a piaci mozgásokat. Ez utóbbi keretében a befektetők, az építtetők és az ingatlanvásárlók egyaránt iránytűt kapnak a jó döntésekhez. Az évente jelentkező Ingatlan Plusz tökéletes áttekintést nyújt az ingatlanpiac minden területéről – a lakáspiactól az irodákon át egészen az ipari ingatlanokig.

Gasztro és Utazás Plusz – Nyár

Életmódmagazin azoknak, akik szeretnének felfedezni új helyeket, megkóstolni új ételeket, italokat és megtudni apró titkokat a gasztronómia világából. A HVG Gasztronómia és Utazás Plusz egy exkluzív kivitelű magazin, amely igazodva az évszak aktualitásaihoz, áttekintést ad a hazai és nemzetközi gasztronómia és utazás témakörében.

Gasztro és Utazás Plusz – Ősz

Életmódmagazin azoknak, akik szeretnének felfedezni új helyeket, megkóstolni új ételeket, italokat és megtudni apró titkokat a gasztronómia világából. A HVG Gasztronómia és Utazás Plusz egy exkluzív kivitelű magazin, amely igazodva az évszak aktualitásaihoz, áttekintést ad a hazai és nemzetközi gasztronómia és utazás témakörében.

Gasztro és Utazás Plusz – Advent

Életmódmagazin azoknak, akik szeretnének felfedezni új helyeket, megkóstolni új ételeket, italokat és megtudni apró titkokat a gasztronómia világából. A HVG Gasztronómia és Utazás Plusz egy exkluzív kivitelű magazin, amely igazodva az évszak aktualitásaihoz, áttekintést ad a hazai és nemzetközi gasztronómia és utazás témakörében. A HVG Advent tematikájú különszáma az ünnepre való hangolódás jegyében rengeteg ötletet, hasznos segítséget nyújt az ajándékozás, pihenés, a karácsonyi díszítés és az ünnepi menü terén.

HVG Rangsor – Diploma

Ez az éves kiadványunk amellett, hogy minden alkalommal közli a legfontosabb aktuális felsőoktatási információkat, tíz képzésterületi, továbbá intézményi és kari rangsorokkal is megismerteti az olvasókat. A Rangsor Diploma-különszám, amelyhez többek között az EMMI és az OH adatai kerülnek felhasználásra, értékes segítséget nyújt ahhoz, hogy a továbbtanulni szándékozók könnyebben tudjanak dönteni arról, hogy melyik felsőfokú intézménybe kívánják folytatni a tanulmányaikat.

HVG Rangsor – Középiskola

Ez a különszámunk a több száz magyarországi középiskola eredményességi és statisztikai mutatói alapján készült TOP 100 középiskola rangsorolása és egyenkénti bemutatása, a legjobb középiskolák listája.