Termékeink

Megjelenési gyakoriság

Évente egyszer

Tervezett megjelenési dátum:

2024.10.24

Tervezett megjelenési példányszám:

15 000


Ajánlatot kérek

  Töltse ki az alábbi kérdést

  HVG Rangsor – Középiskola

  Ez a különszámunk a több száz magyarországi középiskola eredményességi és statisztikai mutatói alapján készült TOP 100 középiskola rangsorolása és egyenkénti bemutatása, a legjobb középiskolák listája.

  A kiadvány összeállításakor az Oktatási Hivatal országos felvételi- és kutatói adatbázisa és kompetenciamérési adatai, az érettségi és felvételi eredmények, valamint az iskolák saját információi egyaránt felhasználásra kerülnek.

  A Rangsor Középiskola az összesített rangsor mellett a középiskolák jellemző különbségeinek figyelembevételével közöl iskolatípusokon belüli rangsorokat, így a legjobb szakgimnáziumok, egyházi, alapítványi, két tannyelvű, illetve egyetemi gyakorlóiskolák is szerepelnek benne.

  A családok felelősségteljes döntéséhez egyéb hasznos és értékes tudnivalók (felvételi menetrend, szakemberekkel készített interjúk) ugyancsak helyet kapnak a kiadványban.

  Célközönség: Ezt a különszámunkat elsősorban a felvételi döntés előtt álló szülőknek és gyermekeiknek, az oktatási szakembereknek, az iskolavezetőknek és a tanároknak ajánljuk.