Termékeink

Belföldi látogatószám:

2 842 924 RU/hó

Oldalletöltés:

36 080 671 PI/hó

Forrás:

DKT – Gemius 2020 (éves átlag), a hvg.hu tablet + mobilkészülékekről érkező forgalma - HVG (iOs és Android) applikációk nélkül


Hirdetési felületek

Ajánlatot kérek

    m.hvg.hu

    A hvg.hu évek óta megkerülhetetlen szereplője a hazai hírportálok piacának. Az m.hvg.hu a hvg.hu Android és iOs mobil eszközökre optimalizált weboldala.

    A hvg.hu kitart a HVG-brand hagyományai mellett, ezért kiemelt figyelmet szentel Magyarország és a világ közéleti, politikai, gazdasági híreire, ezek hátterére és azokra az összefüggésekre, amelyek hatást gyakorolhatnak olvasóink közvetlen mindennapjaira, illetve mindannyiunk jövőjére.

    Ezt erősíti a hvg.hu-nak a magyar hírportálok közötti, kiemelkedő véleményrovata is, ahol publicisztikák, jegyzetek, viták segítik az olvasót a hírek értelmezésében és értékelésében.

    Az utóbbi években ugyanígy különös és egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a kulturális, illetve az életmódhoz, családhoz, gyerekneveléshez, gasztronómiához kötődő írások, sorozatok, tanácsadó cikkek. Hírportálunk kiemelt célja, hogy minél több olvasót megszólítsunk, egyszerre szórakozást és reményeink szerint megfelelő támpontot kínálva.