HVG Podcastok

A HVG saját gyártású, tematikus audiotartalmai, közéleti, zöld, vállalati, egészégügyi és pénzügyi fókusszal, heti több tízezer hallgató lejátszási listáján.

A mű – Az online Műértő.

Az 1998-ban indult Műértő című lap új felületre költözik. A mű kortárs művészeti online magazin viszi tovább közel két és fél évtizedes hagyományát és egyben meg is újítja azt. Kortárs művészetről beszél, frissen, naprakészen, a kultúra iránt érdeklődő olvasók nyelvén. A művészet és műkereskedelem világa a kiállítások és a művek tükrében. Interkúkkal, portrékkal, kritikákkal, elemző és trendfigyelő cikkekkel.

Válaszadó

A napi tájékozódás mellett fontosak a szakmai kiadványok is, amelyeket egy-egy problémás eset kapcsán időről időre újra fellapozhatnak a szakemberek. Ezért az Adózóna minden hónapban elküldi ügyfeleinek a VálaszAdó digitális adószaklapot, amely egy hónap legérdekesebb jogszabályváltozásait, legégetőbb kérdéseit dolgozza fel. Áttekintő jellege miatt a kiadvány nem csak a szakmabeliek körében kedvelt, kitűnő tájékozódási lehetőség a

hvg360

A harmadik HVG – mert mi is úgy gondoljuk, hogy a tisztánlátás hatalom. Van még pár ötletünk, mondtuk többször az elmúlt másfél évben, amikor hetilap-előfizetők, hvg.hu-olvasók, a szerkesztőségbe látogató pártoló tagok, általában a független magyar sajtóért aggódók azt kérdezgették, merre megyünk tovább, mit teszünk azért, hogy hosszú távon tudjunk olyan lapot készíteni, amilyet ők is,

hvg.hu

A hvg.hu kitart a HVG-brand hagyományai mellett, ezért kiemelt figyelmet szentel Magyarország és a világ közéleti, politikai, gazdasági híreire, ezek hátterére és azokra az összefüggésekre, amelyek hatást gyakorolhatnak olvasóink közvetlen mindennapjaira, illetve mindannyiunk jövőjére.

adozona.hu

Az Adózóna – Magyarország mértékadó adózási szakportálja – már több mint tíz éve nyújt naponta frissülő tartalmat az adózás, a számvitel, a társadalombiztosítás, a munka- és cégjog témaköreiben. Minden túlzás nélkül állítható, hogy a Magyarországra jellemző, folyamatosan változó jogszabályi környezetben megbízható fogódzót jelent a jogszabályok értelmezéséhez.

eduline.hu

Az eduline.hu Magyarország legnagyobb oktatással foglalkozó weboldalaként immár 10. éve segíti eligazodni az érettségiző és felsőoktatási tanulmányaikat megkezdő fiatalokat az oktatási rendszer útvesztőjében.

BrandLab

A HVG Kiadó Zrt. márkázott tartalmakkal, natív hirdetési megoldásokkal és tartalommarketinggel foglalkozó szakmai műhelye, a HVG BrandLab ötvözi a kreatív tartalomkészítést, a prémium újságírást, mindezeket a legkorszerűbb marketingismeretekkel, egyedi márkastratégiákkal.

m.hvg.hu

A hvg.hu évek óta megkerülhetetlen szereplője a hazai hírportálok piacának. Az m.hvg.hu a hvg.hu Android és iOs mobil eszközökre optimalizált weboldala. A hvg.hu kitart a HVG-brand hagyományai mellett, ezért kiemelt figyelmet szentel Magyarország és a világ közéleti, politikai, gazdasági híreire, ezek hátterére és azokra az összefüggésekre, amelyek hatást gyakorolhatnak olvasóink közvetlen mindennapjaira, illetve mindannyiunk jövőjére.

iOs + android appok

A hvg.hu személyre szabható iOs és Android hírolvasó alkalmazása. Egyedileg állítható értesítésekkel, állítható betűstílussal és betűmérettel, lehetőség van a cikkek megjelölésére későbbi olvasására.

m.adozona.hu

Az Adózóna – Magyarország mértékadó adózási szakportálja – már több mint tíz éve nyújt naponta frissülő tartalmat az adózás, a számvitel, a társadalombiztosítás, a munka- és cégjog témaköreiben. Minden túlzás nélkül állítható, hogy a Magyarországra jellemző, folyamatosan változó jogszabályi környezetben megbízható fogódzót jelent a jogszabályok értelmezéséhez. A portál kiemelkedő szakmai színvonalával és naprakészségével vált az

m.eduline.hu

Az eduline.hu Magyarország legnagyobb oktatással foglalkozó weboldalaként több, mint 10 éve segíti eligazodni az érettségiző és felsőoktatási tanulmányaikat megkezdő fiatalokat az oktatási rendszer útvesztőjében. Az m.eduline.hu a mobil eszközre optimalizált oldalunk. Önálló szerkesztőséggel bíró portálunk hétről-hétre több, mint 100 új írással jelentkezik az oktatás világából. Főbb célcsoportjaink felsőfokú tanulmányaikra készülő érettségizők mellett a pedagógusok és