Termékeink

Belföldi látogatószám:

90 032 RU/hó

Oldalletöltés:

8 528 095 PI/hó

Forrás:

2022/Q1 átlag, a hvg.hu android és iOs appokról érkező forgalma


Hirdetési felületek

Ajánlatot kérek

  Töltse ki az alábbi kérdést

  iOs + android appok

  A hvg.hu személyre szabható iOs és Android hírolvasó alkalmazása. Egyedileg állítható értesítésekkel, állítható betűstílussal és betűmérettel, lehetőség van a cikkek megjelölésére későbbi olvasására.

  A hvg.hu évek óta megkerülhetetlen szereplője a hazai hírportálok piacának. Kitart a HVG-brand hagyományai mellett, ezért kiemelt figyelmet szentel Magyarország és a világ közéleti, politikai, gazdasági híreire, ezek hátterére és azokra az összefüggésekre, amelyek hatást gyakorolhatnak olvasóink közvetlen mindennapjaira, illetve mindannyiunk jövőjére.

  Ezt erősíti a hvg.hu-nak a magyar hírportálok közötti, kiemelkedő véleményrovata is, ahol publicisztikák, jegyzetek, viták segítik az olvasót a hírek értelmezésében és értékelésében.

  Az utóbbi években ugyanígy különös és egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a kulturális, illetve az életmódhoz, családhoz, gyerekneveléshez, gasztronómiához kötődő írások, sorozatok, tanácsadó cikkek. Hírportálunk kiemelt célja, hogy minél több olvasót megszólítsunk, egyszerre szórakozást és reményeink szerint megfelelő támpontot kínálva.